Awake

AWAKE - your source of wisdom & intuition

"Awake" är en del av den Ayurvediska visdomen och utgår från kvinnan och hennes kropp, energi & inre rytmer. Ayurvedan erbjuder metoder för att närma oss Sattva ~ harmoni ~ i alla livets skeden så som för den blödande kvinnan, den gravida/post-gravida kvinnan & kvinnan som äntrar Visdomens tid (klimakteriet). 
Awake handlar även om att bjuda in kontakten med vår intuition, kraft & kreativitet - vår Shakti - genom tantriska & somatiska praktiker.

YONI SWEDANA/STEAMING - the sacred practice

Yoni (योनि) är sanskrit och syftar till livmoder och vagina. Att steama lösgör spänningar och ökar blodcirkulationen vilket ger en behaglig känsla av avslappning och healing. Vi jobbar med de fem elementen, örternas egenskaper & din intention med sessionen - som kan vara fysisk eller mer subtil. Metoden ska behandlas med försiktighet då det finns kontraindikationer.

Förutom att det är ett behagligt sätt att ge sig själv självkärlek så finns många hälsofördelar med Yoni Swedana. Du kan med fördel använda denna metod vid ex:


 • Återkommande obalanser i underlivet
 • Återfinna en balanserad menstruationscykel ex för lång eller för kort cykel
 • Återskapa balans i slemhimmor
 • Minska menstruationssmärtor
 • Avslappning i bäckenet och slidväggar
 • Oregelbunden menstruationscykel
 • Öka sexlust & släppa energimässiga blockeringar
 • För att främja kontakten med ditt kraftcenter

YONI SWEDANA HERBS - the sacred medicines

Vi erbjuder örtblandningar (1 paket örter räcker 8-10 gr) för dig som redan steamar hemma. Vi rekommenderar alltid en konsultation om du är ny för steaming och inte använt steaming-örter innan. Konsultationer erbjuds både fysiskt & per telefon. 


 •  Shakti Woman 
  Härlig örtblandning som passar alla utan symptom eller obalans. 


 •  Shakti Kama (Yoni Love)
  För dig utan symptom som vill öka känsligheten i vaginan & boosta ditt sexliv.


 • Shakti Ma
  Renande örtblandning.


 • Shakti Surya
  Antibakteriell & renande.


 •  Shakti Chandra
  Lugnande & kylande örtblandning.


 • Shakti Prana
  Balanserande örtblandning.

WOMB WISDOM RITUAL - the sacred source
Ditt enorma kraftcenter Womben har, enligt Ayurveda, all din potential till kreativitet, skapandet & manifestation av Livets magi- både i ditt eget och skapandet av nytt liv. Kraften för att du ska kunna ta emot livets sötma & njutning. 


Våra uppskattade WombWisdom-sessioner kan se olika ut men innebär ofta att använda flera metoder så som healing, kroppsterapier, tantriska/yogiska tekniker samt shamanska metoder.
Syftet är att ge kunskap & praktiska övningar du kan använda dig av hemma. Genom metoderna frigör vi energin och aktiverar din koppling till denna - vilket ger dig tillgång till din inre visdom, intuition, sensualitet & kraft.

MOON MANDALA - the sacred blood

Kvinnan står i stark kontakt med månen och hennes faser. Oavsett hur dina cykler ser ut så återfinns rytmen av mörker & ljus, expansion & kontraktion - i varje andetag, i våra inre och naturens yttre årstider, i våra kroppar över dygnets timmar och i vår menstruationscykel. Vi vill uppmuntra dig att hitta visdomen i cykeln, rytmerna av din egen kropps intelligens. 

Vi erbjuder privata Moon Mandala-sessioner för den blödande kvinnan. Här får du kunskap & metoder för att stötta menscykeln. En ovärderlig grund för dig som har besvär, praktiserar yoga eller vill äntra den cykliska livsstilen.

Kursen "MoonWoman - att leva cykliskt" är öppen för alla som önskar fördjupa kontakten med månfaserna och kroppens rytmer. Kursen ges arrangerad eller kan beställas för privata grupper. Se schema för nästkommande kursstart.

Våra MoonWoman circles hålls ofta utomhus och är öppna för alla kvinnor som vill stärka kontakten med månen & hennes (och dina) inre rytmer.

Menarche-ceremonier (äntran av menstruation) kan bokas för att ge kunskap, inspiration och en ceremoni vid äntran av det cykliska varandet.


Här kan du skriva ut din MoonTracker för att använda hemma.

MOTHERING THE MOTHER - the sacred window
Graviditet & förlossning är en initiering - där kvinnan föds på nytt tillsammans med sin lilla bebis.
De första 45 dagarna efter förlossning är, enligt Ayurveda, av stor vikt för att kvinnan ska kunna må bra, läka & leva i harmoni under lång tid framöver. Vi erbjuder den ayurvediska kunskapen kring hur vi kan ge djup näring på alla plan för att optimera läkning, stärka relation till bebisen samt stötta modern under en så vacker & omvävlande tid. 

Hos oss hittar du traditionella Ayurvediska metoder för att stötta dig under den sista trimestern av graviditet samt post partum. 
Inleds med en Ayurvedisk konsultation. Vi ser gärna att vi arbetar tillsammans under längre tid ex 3-6 mån men skräddarsyr självklart ett upplägg enligt din egen intention. 

Specifika behandlingar kan också bokas separat.