Heal

HEAL- to make whole

Energimedicin (healing) har i alla tider använts för att balansera samt aktivera kroppens egna läkeprocess. Genom beröring, energipunkter och/eller reglering av nervsystemet kan vi skapa förutsättningar för hälsa. Energimedicinbehandlingar är passande om du känner behov av att stötta upp den fysiska kroppen, reglera nervsystemet och vill ge kroppen en möjlighet för återhämtning. 


Vi erbjuder både behandlingar & utbildningar inom Energimedicin.  

HEALING TREATMENTS

REIKI HEALING

Reiki är ett system för healing & utveckling. Handpåläggningen stöttar hela kroppens subtila energisystem, är välgörande för nervsystemet & bidrar till att stärka kroppens egen självläkande förmåga. Forskning på Reiki visar att den bland annat är allmänt stärkande, ökar livskvaliteten samt minskar sömnproblem. Besök Reikiförbundets hemsida för att se sammanställning & länkar. WHO har godkänt Reiki som friskvård. I Sverige är den också godkänd som friskvård genom Skatteverket och är därmed avdragsgill som kurs och behandling (gäller även distansreiki).

Behandlingen tar ca 60 min.


Denna behandling kan även utföras på distans.


Vi ger även kurser & initiering i Reiki I, II & III.


SHAMANSK KRISTALLHEALING

En healingteknik som balanserar våra chakran (livsenergicentrum) samt den feminina & maskulina energin. Behandlingen inleds med en kortare ryggmassage och därefter placeras kristaller ut på respektive chakra. Behdandlingen renar stagnerad energi & arbetar upp energiflöde i kroppens subtila kanaler. Terapeuten arbetar här intuitivt och kan komma att använda fler verktyg så som trumma, skallra, rökelse & eterisk olja. 

Behandlingen tar ca 90 min.


KRISTALLREIKI HEALING

En behaglig behandling där vi använder kristallernas energi & kraft! Kristaller har använts i tusentals år för sina egenskaper. Metoden kallas Mani Chikitsa inom den ayurvediska traditionen och innebär att kristaller placeras ut på kroppen. Terapeuten använder här även Reiki healing.

Behandlingen tar ca 60 min.

Denna behandling kan även utföras på distans. MARMA BEHANDLING
En Ayurvedisk behandling som även är energibalanserande av de subtila energikanalerna, Nadis, där vår livsenergi (Prana) flödar. Medikerad massageolja masseras mjukt in på kroppens marmapunkter. Behandlingen anpassas till dina ayurvediska obalanser. Mycket lugnande, avslappnande och mjuk behandling. En lätt oljeterapi/massage ingår. Läs mer här.
Behandlingen tar ca 60 min..WOMB WISDOM/HEALING

WombWisdom-sessioner kan se olika ut men innebär ofta att använda flera metoder så som healing med eller utan massage, ayurvediska/yogiska tekniker och shamanska metoder. Du får kunskap & praktiska tekniker att använda dig av hemma. Läs mer här.
Behandlingen tar ca 60-90 min.LAMA FERA HEALING

Lama Fera är en 2500 år gammal healingmetod som tidigare endast var tillgänglig för tibetanbuddhistiska munkar i klostren i Himalaya. Denna kraftfulla behandlingsmetod kan hjälpa att effektivt rena blockeringar i kropp och aura samt att återskapa balans mellan elementen jord, vatten, eld & luft. Behandlingen reducerar blockeringar så att din energi kan flöda fritt. Aktiverar de subtila energikanalerna Ida och Pingala, balanserar de tre Gunas Sattva, Rajas & Tamas samt den feminina och maskulina energin. Terapeuten arbetar enligt en viss ritual.

Behandlingen tar ca 60 min.  


unsplash