Women Medicine

Yoni Steaming är en fantastisk metod! Det finns dock kontraindikationer som är viktiga att ta hänsyn till ex: pågående infektion, menstruation/blödning, graviditet eller om du önskar bli gravid samt postpartum blödning. Ev piercing i omrdet behöver tas bort.


Yoni Steaming ska aldrig ersätta sjukvård & behandling.


Livmodern är kvinnans kraftcenter. 
Ursprungsfolken och våra Förmödrar har sen urminnes tider ansett den vara den heligaste & mest kraftfulla platsen. Livmodern och Yoni är också en del av sacral chakrat där kreativitet och manifestation av våra inre drömmar & visioner kan få komma till uttryck  - och det är bland annat här den gudomliga energin Shakti flödar.
Det spelar ingen roll om du har din fysiska livmoder kvar eller ej - kraften och energin finns alltid där. YONI STEAMING

Hukbad är en gammal tradition som använts - och fortfarande används -  i många delar av världen. Den används både för sina hälsobringande effekter men också för att återknyta relationen med vårt underliv och kraftcenter. Hukbad - eller Yoni Steaming som vi kallar det - är ett fantastisk sätt att reconnecta med sitt gudomliga kraftcenter -Livmodern- samt att praktisera självkärlek.

Yoni
(योनि) är sanskrit och syftar till livmoder och vagina. Att steama lösgör spänningar och ökar blodcirkulationen vilket ger en behaglig känsla av avslappning och healing.
Örter anpassas efter din intention med sessionen. 


Yoni Steaming kan göras i privatsession hos oss. Vi erbjuder dig då att bli guidad genom steamingen. Om du hellre önskar steama i stillhet så erbjuds du en guidad Yoga Nidra (avslappning) efter steamingen - då med fokus på livmoder, Womben.  Örter ingår.
Vi erbjuder även konsultationer per telefon för dig som vill börja steama hemma.

Förutom att det är ett behagligt sätt att ge sig själv självkärlek så finns många hälsofördelar med Yoni Steaming. Du kan med fördel använda denna metod vid ex: 


  • Återkommande obalanser i underlivet
  • Återfinna en balanserad menstruationscykel ex för lång eller för kort cykel
  • Återskapa balans i slemhimmor
  • Minska menstruationssmärtor
  • Avslappning i bäckenet och slidväggar
  • Oregelbunden menstruationscykel
  • Öka sexlust och släppa energimässiga blockeringar
  • För att främja kontakten med den gudomliga feminina energin


YONI STEAMING ÖRTBLANDNINGAR

Vi erbjuder örtblandningar (2 mån) för dig som redan steamar hemma. Vi rekommenderar alltid en konsultation om du är ny för steaming och inte använt steaming-örter innan.

Nedan ser du generella blandningar som kan användas för dig utan specifika besvär. Vi skapar även örtblandningar för dig med obalanser - kontakta oss för att beställa din unika blandning. 
Observera att du måste meddela eventuella allergier till oss vid beställning av örter. Shakti Woman
Härlig örtblandning som passar alla utan symptom eller obalans.


Yoni Love
För dig utan symptom som vill öka känsligheten i vaginan & boosta ditt sexliv.

WOMB WISDOM
Vårt enorma kraftcenter Womben har all din potential till kreativitet, skapandet & manifestation av Livets magi- både ditt eget i detta jordeliv och skapandet av nytt liv. Det är här kraften och styrkan att förverkliga dig själv sitter. Att arbeta med blockeringar här är viktigt för att vi ska plocka bort det som hindrar oss i vår egen utveckling samt för att kunna ta emot Livets sötma & njutning. Shakti är den skapande kraften som vi genom WombWisdom arbetar med. 

PRIVAT WOMB WISDOM RITUAL 
WombWisdom-sessioner kan se olika ut men innebär ofta att använda flera metoder så som Yoni steaming, Yoga, healing med eller utan kristaller, visualiseringsövningar, andningsövningar, mudras (handpositioner i meditation), cacao, örtmediciner &/eller guidad avslappning/trumresa.
Vi inleder alltid med ett samtal. Syftet är att ge kunskap & praktiska övningar du kan använda dig av hemma mellan våra sessioner. Genom metoderna frigör vi energin och aktiverar din koppling till den kosmiska energin - vilket ger dig tillgång till din inre visdom och kraft, utan påverkan och blockering skapade av rädslor & trauman. 


Att heala vår Womb är att heala oss själva, våra förmödrar och dem som kommer efter oss!
Ofta bär vi livets upplevelser & känslor i Womben och att frigöra dessa är att frigöra oss själva. 


Du kan kombinera Womb Wisdom med ex Yoni Steaming eller Moon Cycle Tracker (läs mer nedan). Se vår prislista för de olika kombinationerna.
“The condition of women’s wombs also directly reflects the condition of women’s minds, spirits, and actions.  The womb is a storehouse of all our emotions.”
― Queen Afua
ÖPPNA WOMB WISDOM CEREMONIER
Vi arbetar även i ceremonier och workshops med tema kring Womben & den feminina kraften.
Datum för nästa ceremoni hittar du under Schema

MOON WOMAN
Vi arbetar för ökad kvinnohälsa och för att stötta den feminina resningen.

Vi behöver uppvakta den vilda, fria feminina kraften för att träda in i frigörelse från våra programmeringar och låta oss leva i harmoni. Vi vill sträva efter lättahet ~ Ease ~  (i motsats till Dis-ease) i kropp, sinne och energimässigt. Vi är alla Gudinnor! “The price for freedom may be high, but the price that we pay for being imprisoned

and cut off from the very root of our being is even higher.”
― Queen AfuaKvinnan står i stark kontakt med månen och hennes faser. Oavsett hur dina cykler ser ut, så återfinns rytmen av mörker & ljus, expansion & kontraktion. I varje andetag, i våra och naturens årstider, i våra kroppar över dygnets timmar och i vår menstruationscykel. Vi vill uppmuntra dig att se cyklerna, rytmerna av din egen kropps intelligens. Att uppskatta, ge utrymme till, förstå och ge tillit till kraften i rytmen. PRIVAT MOON WOMAN RITUAL

Vi erbjuder Moon Cycle Tracker-sessioner som med fördel kan kombineras med Womb Wisdom och/eller steaming. I Moon Cycle Tracker får du kunskap kring de olika inre årstiderna genom mån-/menscykeln och hur du kan ge näring till varje fas. En session för dig som önskar leva mer i synk med din cykel - eller för dig som upplever besvär i samband med cykeln.
Du får med dig skriftligt material & Moon Cycle tracker för 3 månader. 


ÖPPNA MOON WOMAN CIRCLES
Vi bjuder in till cirklar & ceremonier- ofta i samband med Fullmåne/Nymåne. Dessa kan innehålla ceremoniell Cacao, plantmedicin och/eller Goddess Oils med eteriska oljor som stöd i din process.

Datum för nästa ceremoni hittar du under Schema

GODDESS OIL

Goddess Oil
En feminin blandning med rosenblad, eteriska oljor och kristaller. Kan användas vid meditation, ritual eller ceremoni. För att stärka kontakten med den feminina kraften.


Goddess Chakra Oil

Goddes Oil för respektive Chakra. 


Goddess Moon Oil
- Goddess FullMoon Oil. Att använda vid fullmåneceremoni eller ritual. Härliga blandning som stöttar att släppa taget.
- Goddess NewMoon Oil. Att använda vid nymåne. Energigivande blandning som stöttar att ge ny start och kraft. 


Du kan även köpa din egen shamanska medicinpåse genom oss. Läs mer här.