Schema

INTUITIV YIN 6 v (endast 1 pl kvar)
Investering: 1440 kr (faktura)

Datum: 25 April kl 18.00-19.30

Starta veckan med lugna rörelser och YinYoga.

Vi kommer under denna termin att fortsätta utforska den feminina aspekten av yoga där vi låter oss guidas igenom långsamma, mjuka, positioner och YinYoga.
Tillåtande, Varsamt och Intuitivt övar vi på att känna in.

Detta är yogan för dig som vill upptäcka kroppens rytmer och magi. Här finns inget rätt eller fel, inga fördömanden, bara en upptäcksfärd inom dig själv.

En yoga som alla kan vara med på, oavsett erfarenhet.


Yogan anpassas till gruppen och kan därför se olika ut vid de olika tillfällena - men vi utgår från Yinyogan.
Denna yogaform är stressreducerande och övar upp din förmåga till mindfulness (medveten närvaro). Vi använder yoga-bolster, kuddar, block och bälten som stöd i positionerna.

Vi kommer också att utforska meditation, Yoga Nidra (guidad avslappning) och Pranayama (andningsövningar) i våra klasser.

Kursen går under 6 veckor. 
Endast en plats kvar - kan finnas möjlighet för dropin.

Datum & tid: Måndagar kl 18.00-19.30
Start: 25 April
Lokal: Bromeliusgatan 14 A (Makasih)

Anmälan: info@yogachandra.se

DE INRE ÅRSTIDERNA - CYKLERNA & PRAKTIK
Investering: 950 kr (bokning via ashtanga shala)

Datum: 6/9 - 27/9 kl 19.15-21.15

”En kurs i workshopformat med fyra träffar där du får möjlighet att utforska, få nya kunskaper och kanske en och annan ”AHA” med insikt kring din menscykel och de inre årstiderna.
Kunskaperna kring den inre cykeln är något som alltid återfunnits i de gamla traditionerna – så väl inom yogans systerkunskap Ayurveda.
Kursen är för dig som önskar leva mer i samklang med dina inre rytmer.

Vi kommer att fylla första timmen med teori & dialog kring ämnet.
Vi kommer att fritt röra oss mellan vetenskap & mystik där vi lär oss hur vi kan möta våra inre årstider på ett holistiskt hälsosamt sätt.

Under andra timmen fokuserar vi på kunskapen i praktiken. Vi kommer att utöva enkel yoga tillsammans med utgångspunkt i Yin, meditation och andra tekniker som du kan använda dig av under din menscykel.

Mellan träffarna uppmuntras du att reflektera & skriva ner kring din egen cykel (valfritt) samt integrera de tekniker vi använder vid träffarna.

Är du förbi menstruationscykeln och har trätt in i klimakteriet – Visdomens tid? Välkommen! Du behöver inte vara en blödande kvinna för att få utbyte av denna kurs.


Datum & tid: Tisdagar 19.15-21.15

Start: 6 September – 27 September

Lokal: Ashtanga Shala Göteborg

Pris: 950 sek –
Bokning: all bokning sker via Ashtanga Shala - boka här!