Om oss

"Ända sen första kursen jag gick hos dig så har jag känt sån tacksamhet. Tacksamhet för att jag träffat dig och blivit inbjuden i din yogavärld. Det du gör i yogastudion är fantastiskt. Du förmedlar sån värme och trygghet, vilket gör att klasserna alltid är så fulla av kärlek och är så avspända. Det slår mig alltid på vägen hem från yogan att jag känner sån glädje. Glädje för att yogan gör så gott för kroppen och psyket, men också för alla man möter. Jag kan inte deras namn och träffar de bara en gång per vecka, men ändå delar vi saker ihop och skrattar tillsammans. 
Du skapar verkligen magi Johanna och är otroligt duktig på de du gör. Och det är så fint att du delar med dig av det i dina yogaklasser".

- Yogadeltagare

"Hej Johanna, Stort tack för din och bra klass i går. Det är fantastiskt vad 75 min kan göra och hur du kan läsa av energirena i rummet. Mycket av det du sa om spänningar, prana etc var saker som jag, några minuter inann du pratade om det, låg och tänke på (även om vi skulle köra mindfulness). Det var som om du kunde läsa och höra min kropp och mitt sinne!!!".

- Yogadeltagare

"Du förstår nog det redan men ÄLSKAR Dina pass och din yin. Och framförallt är du en sådan fantastisk guide/tränare och vägledare för oss".

- Yogadeltagare

" Johanna har från första gången jag träffade henne gett mig ett engagerad och kunnigt bemötande. Hon  ger mig ovärderliga råd och hjälper mig att succesivt göra de förändringar jag  känner mig redo för, för att få balans i kropp och sinne."

- Ayurevda-klient med besvär av IBS och sköldkörtelproblematik

"Efter en intensiv arbetsvecka hade jag en bokad Marmabehandling hos Johanna en fredag eftermiddag. Det var första gången och jag visste inte riktigt vad jag förväntade mig. När behandlingen var också min trötthet över. Jag kände mig både uppfylld och lugn i både kropp & själ. Känslan fanns kvar hela helgen!

Nu har jag bokat behandlingen igen.

Tack Johanna för din lyhördhet och kunnande. "

- Ayurveda-klient

"Tänkte på det i dag att waoh- den energin som skapas i dina grupper, det är så oerhört fint! Prestigelöst, vamt och kärleksfullt. Du är en sån stor inspiration och starkt lysande stjärna! Sluta aldrig att lysa med ditt ljus. "

- Yogadeltagare

"Jag är jätteglad att jag FÅR vara med! Du är verkligen det bästa som hänt mitt liv, för min hälsa, min självkänsla och mitt psyke. Det är verkligen magiskt och det ger så mycket för alla sinnen att vara med på din yoga Johanna"

- Yogadeltagare

Naturmedicin och människans egna läkekraft har alltid fascinerat mig. Som tonåring började jag utforska yogan och studera det indiska hälsosystemet Ayurveda. Det har nu gått över 20 år sen jag startade min resa för att heala mig själv - och har fortsatt med eget arbete & utbildningar både nationellt och internationellt inom Hälsoutveckling, Yoga, Ayurveda, Mindfulness och Energibalansering.

I Ayurvedan bekräftas det som jag själv känt och upplevt- att kroppen har en egen läkande förmåga, en inre intelligens, och genom att stötta den så kan vi hela oss själva.
Jag har min grund i den tibetanbuddhistiska traditionen och vandrar nu parallellt den shamanska Medicinkvinnans väg. 

Människan har kommit längre ifrån den djupa kunskapen kring att stötta kroppen självläkande processer och relationen till vårt ursprung: Moder Jord. För många av oss finns en inre längtan att komma hem till Henne igen.
Jag förenar de äldre visdomarna som återfinns i Yogan, Ayurvedan & Shamanismen och arbetar med helheten av hälsa så som det fysiska, mentala, energimässiga samt själsliga. Jag brinner för att guida kvinnan tillbaka till sin egen inre kraft, WombWisdom och arbete med den universella feminina energin Shakti.


I yngre år levde jag med återkommande migrän och ledvärk men är idag helt fri från dessa. Detta genom att använda de yogiska & ayurvediska principerna i min vardag: att förstå vad som skapar balans och orsakar obalans. För min del blev det tydligt hur vårt sinne, våra tankar och trauman påverkar vår kropp & vårt mående.
Jag har m a o själv erfarenhet av att vi kan läka djupgående obalanser genom att förstå kroppen, dess signaler och behov. Kroppen talar hela tiden till oss, men vågar vi lyssna? Har vi uthålligheten och modet att göra de förändringar som krävs för att gå utanför våra invanda programmeringar och mönster? Jobbet är Ditt - men jag guidar, stöttar och uppmuntrar dig gärna : öppnar de stängda dörrarna så att du kan se din inre sanna potential & stråla i din Gudinne-glans.


Ordet Chandra betyder måne på sanskrit. Vi behöver mer av månens svalkande yin-energi i denna aktiva yang-värld. Månen är också associerat med den kvinnliga energin; den kärlekfulla, medkännande, gudomliga, kreativa & skapande energin hos alla levande väsen; man som kvinna. Vi kvinnor har naturligt ett band till Grandmother Moon genom de cykliska rytmerna.
Månen, dans, örter, kristaller & oljor har alltid funnits som intresse sen jag var ett litet barn. Idag får jag arbeta med det jag är ämnad för och ge i service till mänskligheten genom att integrera alla delar i mitt arbete.

 

Min vision är att du genom Yoga Chandra ska få möjlighet att återupptäcka dig själv, din hälsa och din kropp med nya perspektiv fria från bedömning och full med tacksamhet. Våra klasser är en oas för dig att koppla av, finna tid för återhämtning och kravlöshet och hålls i små grupper om 9-15 personer. Vi bjuder in till ett space där du får vara precis den du är - och i det du befinner dig i just nu. 


VARMT VÄLKOMMEN till oss! Vi har klasser, ceremonier och sessions i Östra Göteborg samt i Ashtanga Yoga Shala´s lokaler. Jag är ansluten till Svenska Friskvårdsförbundet och har klientförsäkringar genom dem. 

 

/ IN LAKESH

Johanna