Om oss

Foto: Ashtanga YogaShala Göteborg

Hej Ljuvliga!
Tack för att du tittar in. Tack för att du är Här.

Jag som driver Yoga Chandra heter Johanna.
Min väg in till yogan & naturmedicinen har varit genom fascinationen av människans egna läkekraft - och ung tonåring blev jag introducerad till yogan och det indiska hälsosystemet Ayurveda.
Det har nu gått snart 25 år sen jag startade min resa för läkning, balansering & utforskande. Jag har sen dess
fortsatt med eget arbete & utbildningar både nationellt och internationellt inom såväl Hälsoutveckling, Yoga, Ayurveda, Mindfulness, Womb Wisdom & Energimedicin.  


Yoga Chandra vilar på tre delar som alla vävs in i varandra: Yoga, Ayurveda & Energimedicin. I dessa tre traditioner bekräftas det som jag själv upplevt - att kroppen har en inre intelligens, en livskraft som söker homeostas, och genom att stötta den så kan vi läka djupgående obalanser.
Många av oss har kommit långt ifrån visdomen att stötta kroppens självläkande processer, kunskapen om de fem elementen och relationen till vårt ursprung: Moder Jord. Hos mig har det funnits en brinnande längtan att komma Hem igen. Till min innersta kärna, min essens.


Mitt arbete vilar på de traditionella visdomarna där jag arbetar med helheten av hälsa - så väl fysiskt som energimässigt. Både i grupp och enskilt. 

Ordet Chandra (चन्द्र) betyder måne på sanskrit. Månen är kopplad till Yin, Ida Nadi och den feminina aspekten; den gudomliga, kreativa & skapande energin hos allt levande.
Som kvinnor har också en naturlig relation till Månen genom de inre rytmerna & årstiderna.


Jag har min grund & andliga praktik i den tantriska buddhismen (tibetansk buddhism) men har även studerat inom andra traditioner så som shamanism. Mystiken, månen, dans, örter, kristaller & oljor har alltid funnits som intresse så länge jag kan minnas - och är något jag ofta väver in i mitt arbete. 
Yogan delar jag intuitivt där jag även för in element av poesi, shanting av mantran och/eller fria rörelser. Med uppmuntran om att du ska börja lyssna på din egen kropps språk - och hitta visdomen inom dig.


Min innersta längtan är att du genom Yoga Chandra ska få möjlighet att återupptäcka din inre potential, kroppens magi & att uppleva hur du kan stötta dig själv med enkla, djupgående och effektiva tekniker.


VARMT VÄLKOMMEN till oss! Vi har klasser och ceremonier på olika studios i Göteborg. Våra behandlingar & privatsessioner har vi i våra egna lokal i Munkebäck.
Vi är anslutna till Svenska Friskvårdsförbundet och har klientförsäkringar genom dem. Vi är även anslutna till Förenade Reikiförbundet i Sverige. / JAI MA!

Johanna

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

TESTIMONIALS

"Hej, 
Nu har jag hunnit smälta och tänka till kring mitt besök hos dig i fredags....

Jag är helt förundrad över hur du lyckas med bedriften att skapa en helt fantastisk känsla. När jag gick därifrån kände jag mig så lugn, tom och på något märkligt sätt beslutsam. Hela kroppen genomsyrades av en skön obeskrivlig känsla. Jag har sovit helt otroligt gott och varit pigg när jag vaknat. Jag är så glad att xxx tipsade om dig. Tack för att du gör skillnad."
- WombWisdom healing klient


"Tänkte på det i dag att waoh- den energin som skapas i dina grupper, det är så oerhört fint! Prestigelöst, vamt och kärleksfullt. Du är en sån stor inspiration och starkt lysande stjärna! Sluta aldrig att lysa med ditt ljus. "

- Yogi

"Ända sen första kursen jag gick hos dig så har jag känt sån tacksamhet. Tacksamhet för att jag träffat dig och blivit inbjuden i din yogavärld. Det du gör i yogastudion är fantastiskt. Du förmedlar sån värme och trygghet, vilket gör att klasserna alltid är så fulla av kärlek och är så avspända. Det slår mig alltid på vägen hem från yogan att jag känner sån glädje. Glädje för att yogan gör så gott för kroppen och psyket, men också för alla man möter. Jag kan inte deras namn och träffar de bara en gång per vecka, men ändå delar vi saker ihop och skrattar tillsammans. 
Du skapar verkligen magi Johanna och är otroligt duktig på de du gör. Och det är så fint att du delar med dig av det i dina yogaklasser".

- Yogi

"Tänkte på en sak i dag på yogan. Du känns liksom magisk......."

- Yogi

"Efter en intensiv arbetsvecka hade jag en bokad Marmabehandling hos Johanna en fredag eftermiddag. Det var första gången och jag visste inte riktigt vad jag förväntade mig. När behandlingen var också min trötthet över. Jag kände mig både uppfylld och lugn i både kropp & själ. Känslan fanns kvar hela helgen!

Nu har jag bokat behandlingen igen.

Tack Johanna för din lyhördhet och kunnande. "

- Ayurvedisk Marma-klient

"Jag går härifrån med en härlig känsla av styrka, förståelse, ödmjukhet och kärlek till mig själv och alla systrar där ute"

- Deltagare kurs "Kvinnans inre årstider" (Moon Mandala)

"Alla kvinnor bode få chans att delta i en sån här kurs - och få prata så avkopplat och kärleksfullt om mens, kvinnokroppen och styrkan det ger. <3 Tack!"
-
Deltagare kurs "Kvinnans inre årstider" (Moon Mandala)

"Tack igen för den fina stunden! Känner mig varmare, mjukare och mer grundad efter din beröring. Din närvaro skapar tillit och värme"
- Ayurvedisk Abhyanga klient

"Johanna har från första gången jag träffade henne gett mig ett engagerad och kunnigt bemötande. Hon ger mig ovärderliga råd och hjälper mig att succesivt göra de förändringar jag  känner mig redo för, för att få balans i kropp och sinne."

- Ayurveda-klient med besvär av IBS och sköldkörtelproblematik

"Du förstår nog det redan men ÄLSKAR Dina pass och din yin. Och framförallt är du en sådan fantastisk guide/tränare och vägledare för oss".

- Yogi

"Hej Johanna, Stort tack för din och bra klass i går. Det är fantastiskt vad 75 min kan göra och hur du kan läsa av energirena i rummet. Mycket av det du sa om spänningar, prana etc var saker som jag, några minuter inann du pratade om det, låg och tänke på (även om vi skulle köra mindfulness). Det var som om du kunde läsa och höra min kropp och mitt sinne!!!".

- Yogi

"Jag är jätteglad att jag FÅR vara med! Du är verkligen det bästa som hänt mitt liv, för min hälsa, min självkänsla och mitt psyke. Det är verkligen magiskt och det ger så mycket för alla sinnen att vara med på din yoga Johanna"

- Yogi

"Tack älskade du. Behövde detta så så mkt. Så tryggt och fint med dig som alltid".
- Yogi

"En kurs som är livsomvälvande. Teori och praktik blandas i fin balans. Gå kursen! En uppmaning till alla"

- Deltagare kurs "Kvinnans inre årstider" (Moon Mandala)

"Denna kurs har tagit den värdefulla självkärleken, självmedkänslan, självomsorgen till en helt ny högre nivå som jag känner vördnad för. Johanna är en av våra viktigaste ledare!"

- Deltagare kurs "Kvinnans inre årstider" (Moon Mandala)

"TUSEN TACK FÖR SENAST!! WOW!! Du anar inte vilken positiv effekt det gav på både kropp & knopp......"

- Ayurvedisk Abhyanga klient

"Fantastisk kurs med inspiration och samhörighet. Lärt mig mycket om mig själv"

- Deltagare kurs "Kvinnans inre årstider" (Moon Mandala)