Inka & Cacao

Vi erbjuder cirklar, healing & ceremonier för utveckling och transformation. Hos många av oss finns en inre längtan att komma tillbaka "hem" till Mother Earth och Father Sky. Att återknyta till vårt ursprung  Naturen, dess visdom och vårt andliga liv.
Vi bjuder in dig till ett space tillsammans med andra kvinnor & män där vi stöttar varandra i våra unika resor. Genom dessa sker healing, expansion och möjligheten att hitta tillbaka till sin sanna potential.
Johanna är utbildad Ceremonial Cacao Master och studerar shamanism genom flera olika lärare, bland annat från Peru.PLANTMEDICIN
När vi återknyter djupare med naturen och dess mediciner så kommer vi ihåg att vi är en del av Moder Jord. Genom tacksamhet till jorden, vattnet, medicinplantorna, träden och himlen skänker vi även tacksamhet och kärlek till oss själva. Vi hittar tillbaka till kraften, rytmen, den naturliga växlingen, givandet och tagandet. Vi blir påminda om att vi är en del av Pacha Mama. Vi ser inte längre på medicinplantorna som något som finns där för oss när "jag behöver" (egot) - utan istället att vi är en del av den och den är en del av oss. Det finns ingen separation. Vi tar hand om den på samma sätt som vi tar hand om oss själva och varandra.
Vi vill därför uppmuntra till att skapa en relation till de örter och plantor du använder dig av i din vardag eller i din behandling. Vår intention är att du ska väcka din inneboende, men ofta bortglömda, kontakt med Mother Earth genom din fysiska kropp & Father Sky genom din ande.
Vi erbjuder olika typer av plantmedicin i ceremonier och/eller ritualer.

SACRED CACAO
Ceremoniell kakao kallas "Food of the Gods"  och har använts inom Mayakulturen sen urminnes tider. Hon har använts i heliga ritualer och ceremonier för medicinala, spirituella och ceremoniella syften så som kontakt med förfäder & andar. I dag används hon för att guida dig, öppna hjärtchakrat och fördjupa relationen med dig själv & Moder Jord. Genom medicinplantan kan vi expandera sinnet, ge näring till vår ande och connecta vårt hjärta med livets hjärtslag. Du väcker din feminina energi och öppnar upp för insikten och känslan av "oneness", kärlek och samhörighet. Hon hjälper dig att nå längre in i ditt hjärtas inre önskan och guidar dig till att öppna upp för att kunna Ge och Ta emot.“Whenever the balance between humans and nature becomes threatened, cacao comes from the rainforest to open people’s hearts and return the planet to a state of harmony.”


-
Ancient Indigenous mythKakao är en feminin plantmedicin med mjuka men kraftfulla egenskaper. Vi serverar henne i ceremonier eller privata ritualer med vördnad och respekt för våra förfäder och traditionen hon kommer från.  
I våra ceremonier & ritualer får du lära dig mer kring medicinplantan och hennes hälsobringande och andliga egenskaper.
Ceremonierna & ritualerna kan ha olika form men gemensamt är att du når en djupare kontakt med ditt emotionella hjärta och ett högre medvetande. De kan innehålla frigärande dans, trummor, meditation eller yoga för att stötta den kreativa, hjärtöppnande och energigivande i process hon öppnar upp.
Se respektive event för innehåll i ceremonierna. Vill du boka en privat ritual så vänligen kontakta oss.

Några av de fysiska effekter du får av ceremoniell kakao: 

  • Fylld med naturliga antioxidanter vilket skyddar kroppens celler.
  • Stöttar cirkulation av blodet och hjälper syretillförseln.
  • Minskar depressiva känslor genom att den stöttar kroppens egna tillverkning av seretonin, dopamin, oxytocin och endorfiner. Ger känslor av välbehag och lycka.
  • Probiotiska egenskaper vilket gynnar mage och matsmältning.
  • Innehåller Teobromin som bidrar till mer energi, mentalt fokus och förbättrat minne.
  • Magnesium hjälper musklernas återhämntning, ger energi samtidigt som nervsystemet balanseras.
"Chocolate is a divine, celestial drink, the sweat of the stars, the vital seed, divine nectar, the drink of the gods, panacea and universal medicine"
- Geronimo Piperni

MEDICINPÅSE
Du kan nu beställa din egen Medicinpåse! Dessa innehåller noga utvalda örter, blommor, kristaller och/eller oljor efter dina behov. 
Alla Medicinpåsar varierar och ingen är den andra lik. Både vad gäller utseende, form och innehåll. Gemensamt för de alla är att de tillverkas i läder. 

Exempel på Medicinpåse och dess egenskaper: 

  • Läkning av hjärtesorg
  • Få energi & vitalitet
  • Komma ner i varv, avslappning
  • Beskydd


Medicinpåsen tillverkas av mig utefter dina behov och är ett enkelt & vackert sätt att ta hjälp av Moder Jords läkande krafter. 

Den skapas i ceremoniform där blessings, böner och mantran stärker din intention och ger kraft till knytets egenskaper. Den blir varsamt tillverkad för att ge bästa förutsättningar för egenskaperna att träda fram. Ceremonin avslutas med meditation innan den är redo att lämnas över till dig (skickas per post eller lämnas över fysiskt om möjligt). När du mottar din Medicinpåse är den full av energi och kraft för att stötta i din läkning. 

En Medicinpåse kan användas under meditation, avslappning, vid sömn, som smycke, amulett, i fickan eller i bilen.  Du väljer!
Se förslag på olika Medicinpåsar på vår Instagram (under Kategorin Medicinpåsar)

Dessa görs på beställning och leveranstid är 1-2 v. 
Kontakta oss på info@yogachandra.se och berätta om din intention med Medicinpåsen (vad du behöver hjälp med) så återkommer vi med förslag.

SHAMANSK KRISTALLHEALING


En kraftfull healingteknik som balanserar de 7 respektive 13 Chakran (livsenergicentrum) samt den feminina & maskulina energin. Behandlingen inleds med ett kortare samtal och därefter en lättare ryggmassage (valfritt). Kristaller placeras ut på respektive Chakra och vi bjuder in guider, kraftdjur och förfäder i healingsessionen. Vi renar stagnerad energi och arbetar upp energiflöde i kroppens subtila kanaler/kroppar.
Terapeuten använder shamanska verktyg så som trumma/skallra. Även eterisk olja och rökelse kan användas vid behov. 


Önskar du använda den heliga örtmedicinen Rapé som en del av behandlingen så ingår detta. Den förstärker healingen och balanserar upp energierna i kroppen.


Shamansk kristallhealing är en utrensande men också energigivande behandling.

Kan bokas som enstaka behandling. Har du energimässiga blockeringar eller vill arbeta djupt är det rekommenderat att upprepa behandlingen.

Behandlingen tar ca 60-90 min inkl inledande & avslutade samtal. Terapeuten arbetar inuitivt med att rena energiblockeringar med handpåläggning på dina chakran. Healing kan även utföras utan att vidröra klienten om så önskas. Du kan även välja att göra healingen fullt påklädd och då utan ryggmassage.