Konsultation

YOGA CHANDRA- ett holistiskt hälsoföretag & yogastudio

KONSULTATION


Låt dig inspireras till naturlig hälsa med den indiska visdomen Ayurveda (kunskap om livet).

Vid en Ayurvedisk konsultation tar vi reda på vilken/vilka doshor som är dominerande hos dig, eventuella obalanser och du får därefter livsstilsråd utefter din unika konstitution och livssituation. Konsultation passar dig som har obalanser i dag, men självklart även dig som vill få en ökad förståelse kring hur du kan bibehålla hälsa över tid.

 

Behandlingsmetoder inom Ayurveda är bland annat örttillskott, behandlingar med oljor men börjar ofta med enkla huskurer och allmäna råd för kost, motion och livsstil. Successivt ökar du din kunskap kring kroppens naturliga rytmer och förändrade behov utifrån årstider, dygnets timmar, ålder och dina dominerande element.

Johanna är utbildad yogalärare och använder även pranayamas (andningsövningar), mudras (handställningar), asanas (yogapositioner) och aromaoljor som eventuella råd för balansering.

 

Exempel på obalanser enligt Ayurveda.

- Utbrändhet

- IBS

- Mens eller klimakteriebesvär

- Astma & allergier

- Ledbesvär/värk

- Trötthet

- Matsmältningsbesvär

- Stress

- Sömnproblem

 

En konsultation tar ca 90 min.

 

Innan konsultationen får du ett formulär hem att fylla i och skicka tillbaka. Formuläret innehåller allmäna frågor kring ditt hälsotillstånd. Ta god tid på dig att fylla i detta, och svara gärna så sanningsenligt som möjligt.

 

Under konsultationen går vi tillsammans igenom hälsobladet och jag ställer kompletterande frågor. Vi läser puls enligt Ayurvedisk tradition. Det är också vanligt att jag tittar på ögon, naglar och tunga. Du får med dig råd hem att följa för ökad balans och minskad obalans.

Efter en konsultation ingår en kortare uppföljning per telefon efter ett par veckor.

Du kan också boka Återbesök om du önskar fortsätta med fler ayurvediska råd.


Är du intresserad av att specifikt använda yogans effekter för att skapa och bibehålla balans? Du kan då boka en Yogakonsultation. Upplägget är då liknande ovan, men med råd utformade helt (eller till största delen) utifrån yogan och dess tekniker.


Kontakta oss på info@yogachandra.se för lediga tider för konsultationer.

 

Copyright @YOGA CHANDRA 2020 All Rights Reserved

Yoga Chandra är den lilla personliga shalan i östra Göteborg., Bagaregården. Johanna är utbildad Hälsoutvecklare, Ayurvedisk terapeut, mindfulnessinstruktör och yogalärare. 

Hon har studerat för några av Sveriges främsta yogalärare och har en inriktning mot lugnt Hathaflow och YinYoga. 

LET YOUR INNER LIGHT SHINE

KOMMANDE EVENTSYINYOGA-KURS 6 gr

9 Nov ~ Studion @18.15


YINYOGA 2,5 timme

15 Nov ~ Studion @18.15