Om oss

YOGA CHANDRA- ett holistiskt hälsoföretag & yogastudio

"Ända sen första kursen jag gick hos dig så har jag känt sån tacksamhet. Tacksamhet för att jag träffat dig och blivit inbjuden i din yogavärld. Det du gör i yogastudion är fantastiskt. Du förmedlar sån värme och trygghet, vilket gör att klasserna alltid är så fulla av kärlek och är så avspända. Det slår mig alltid på vägen hem från yogan att jag känner sån glädje. Glädje för att yogan gör så gott för kroppen och psyket, men också för alla man möter. Jag kan inte deras namn och träffar de bara en gång per vecka, men ändå delar vi saker ihop och skrattar tillsammans. 
Du skapar verkligen magi Johanna och är otroligt duktig på de du gör. Och det är så fint att du delar med dig av det i dina yogaklasser". - Yogadeltagare

"Tack för en fantastisk workshop som ni guidade oss igenom på ett strålande vis. Har en härlig känsla i kropp & själ".- Yogadeltagare

"Jätte tack för ert fantastiska event i dag. Så upplyftande och lärorikt! Jag mår så gott i HELA kroppen. Lovar att köpa en pall. Ser fram emot nästa event". - Yogadeltagare

" Johanna har från första gången jag träffade henne gett mig ett engagerad och kunnigt bemötande. Hon  ger mig ovärderliga råd och hjälper mig att succesivt göra de förändringar jag  känner mig redo för, för att få balans i kropp och sinne."

- Ayurevda-klient med besvär av IBS och sköldkörtelproblematik

"Efter en intensiv arbetsvecka hade jag en bokad Marmabehandling hos Johanna en fredag eftermiddag. Det var första gången och jag visste inte riktigt vad jag förväntade mig. När behandlingen var också min trötthet över. Jag kände mig både uppfylld och lugn i både kropp & själ. Känslan fanns kvar hela helgen!

Nu har jag bokat behandlingen igen.

Tack Johanna för din lyhördhet och kunnande. "- Yogadeltagare

Naturmedicin och människans egna läkekraft har alltid fascinerat mig. Som tonåring började jag utforska yogan och som 18-åring började jag studera det indiska hälsosystemet Ayurveda. Jag har under hela mitt vuxna liv fortsatt med utbildningar både nationellt och internationellt inom Hälsoutveckling, Yoga, Ayurveda, Mindfulness och Energibalansering. I Ayurvedan bekräftas det som jag själv känt och upplevt- att kroppen har en egen läkande förmåga och genom att stötta den så kan vi hela oss själva.

Jag brinner för att arbeta med de olika aspekterna av hälsa så som det fysiska, mentala samt själsliga och studerar för närvarande Socialmedicin/Folkhälsovetenskap på universitetet. 


I yngre år levde jag med återkommande migrän och ledvärk. Idag är jag helt fri från dessa. Hur då? Genom att använda de yogiska & ayurvediska principerna i min vardag: att förstå vad som skapar balans och orsakar obalans.
Min erfarenhet är därför att vi kan läka djupgående obalanser genom att förstå kroppen, dess signaler och behov. Kroppen talar hela tiden till oss, men vågar vi lyssna?

 

Ordet Chandra betyder måne på sanskrit. Ordvalet var självklart för mig- vi behöver mer av månens svalkande yin-energi i denna aktiva yang-värld. Månen är också associerat med den kvinnliga energin: den kärlekfulla, medkännande och skapande energin hos alla levande väsen -man som kvinna. Egenskaper som vår jord på många sätt lider brist på idag och som jag gärna tar in i mina yogaklasser för att utveckla, bland annat genom ex Metta meditation (kärleksfull vänlighet) som är inspirerat från mina buddhistiska studier. 

 

Min vision är att du genom Yoga Chandra ska få möjlighet att upptäcka dig själv, din hälsa och din kropp med nya perspektiv fria från bedömning och full med tacksamhet. Våra klasser är en oas för dig att koppla av, finna tid för återhämtning och kravlöshet och hålls i små grupper om 9-15 personer. Vi har regelbundna klasser & kurser samt privat-yoga sessioner för ex möhippor eller chokladyoga. Kontakta oss gärna vid förfrågningar. 

 

Min lärarstil grundar sig i att låta dig vara i ditt eget "space" när du är hos mig. Jag assisterar vid behov och öppnar gärna upp för samtal innan och efter klasserna. Tema för klasserna kan vara vädret kopplat till de ayurvediska principerna eller influerat från meridianerna enligt kinesisk medicin. Vi yogar alltid utifrån gruppen behov, och det är här det är en fördel med mindre intima grupper. Utöver yogan delar vi, skrattar och vilar i en trygg atmosfär. 

 

VARMT VÄLKOMMEN till oss i östra Göteborg, Bagaregården! Jag är ansluten till SFKM (Skandinaviska förbundet komplementär medicin) och har klientförsäkringar genom dem. 

 

/NAMASTE

Johanna 

Copyright @YOGA CHANDRA 2020 All Rights Reserved

Yoga Chandra är den lilla personliga shalan i östra Göteborg., Bagaregården. Johanna är utbildad Hälsoutvecklare, Ayurvedisk terapeut, mindfulnessinstruktör och yogalärare. 

Hon har studerat för några av Sveriges främsta yogalärare och har en inriktning mot lugnt Hathaflow och YinYoga. 

LET YOUR INNER LIGHT SHINE

KOMMANDE EVENTSYINYOGA-KURS 6 gr

9 Nov ~ Studion @18.15


YINYOGA 2,5 timme

15 Nov ~ Studion @18.15